Aktualno


 Spremljajte nas na FB

  Pomoč

Kako uporabljati naše strani?

Da bi uživali naše strani v svoji polnosti in z vsemi opcijami ki jih ponujajo vam priporočamo, da imate v nastavitvah vašega internetnega brskalnika vklopljeno funkcijo JavaScript.

Če uporabljate Internet Explorer ali Netscape je JavaScript že vključen, razen če niste sami spreminjali nastavitev in ga izklopili.
Glavni meni

Glavni meni se nahaja na levi strani naših strani. Če se preko njega premaknete z miško, se polje ter tekst menija pod miško obarvata. Če kliknete na vrstico glavnega menija se odpre stran, ki pripada temu meniju. Če točka glavnega menija vsebuje podtočke se v meniju nekoliko temneje obarvane pokažejo tudi te. Z izbiro točke menija ali podmenija se lahko premikate preko naših strani in poščete informacijo, ki vas zanima.
Iskanje

Če bi želeli najti vsebino, ki vsebuje določene pojme ali besede lahko uporabite iskalnik. Levo zgoraj nad glavnim menijem imate okence, kamor lahko vtipkate željeno besedo, nato pritisnete znak poleg okenca v obliki povečevalnega stekla. Odprla se vam bo stran, ki bo vsebovala vse vsebine z iskano besedo. Za ogled najdenih vsebin pritisnete na ustrezno povezavo.
Pomožni meni

Na desni strani strani se nahaja pomožni meni. V tem meniju se nahajajo pomembni podatki oz. povezave, ki so dostopne ves čas obiska na naših straneh. Vsebina pomožnega menija se lahko spreminja v odvisnosti od strani, ki jo imate trenutno odprto.
Povezave na dnu strani

Na nekaterih straneh se čisto na dnu nahaja okvir z naslovom Več o tej temi, kjer so naštete povezave na strani in vsebine, ki so povezane z vsebino na trenutni strani. Z uporabo teh povezav je pregled in povezanost med posameznimi temami boljša in enostavnejša. Za popolnejše razumevanje posamezne teme vam priporočamo, da si preberete tudi vse strani kamor vodijo te povezave.
S tem ne izgubite ničesar, saj sicer ta denar ostane državi
Prispevajte sredstva in pomagajte živalim
Včlanite se v društvo in pomagajte živalim
Naročite se na brezplačne
e-novice društva!

Odjava